Berne om leaf te wurden.

Onze grote vriend Jorn. Jorn is een rustig ventje en erg nieuwsgierig is van aard. Stoeien met zijn broer Nolle blijft een grote hit. Jorn smult van de muisjes die hij krijgt en slepen met kuiken is best een dag taak voor zo een klein jochie.

 

 

Liefke, haar naam zegt het al. Liefke is een heel rustig meisje wat flink te doen heeft met haar 3 broers. Toch kan ze maling aan je jongens hebben. Liefke is niet van de muis en liefste drinkt ze nog aan de melk bar van mama.

 

Liefke heeft haar gouden mandje gevonden.

Nolle is een grote knuffel en maakt veel contact door regelmatig even bij je te komen knuffelen.

Hij eet onder tussen al een hele muis.

Nolle gaat naar een liefdevol gezin met zijn broer Doede in de grote hoofdstad Amsterdam.

Doede is de grootste held en staat altijd wel vooraan.

Hij lijkt heel erg op karakter van zijn zacht aardige vader.

 

Doede gaat met zijn broertje Nolle naar een liefdevol gezin in de grote hoofdstad Amsterdam.


Het viertal gaan groeien als kool Ze zijn alweer 10 weken. Vandaag hebben ze alle vier een de APK van de dierenarts gekregen. Zijn geënt en gechipt.  Ze rennen door de woning en het is 1 apenkooi in huis met deze bengels om ons heen. genieten is is dit.

Mama Tomine is een geweldige lieve mama. Ik heb in deze weken een waardevolle lieve moeder in haar gezien en dat is zo fijn om te zien. Tomine is heel toegankelijk naar ons en laat zich ook heerlijk verwennen met alle extraatjes die ze krijgt om haar op krachten te houden. De kleintjes liggen nog heerlijk op bepaalde momenten aan de melkbar.  De lessen die ze geeft aan haar kinderen en dat ze ineens allemaal moeten melden bij mama voor een wasbeurt. Hoe leer je springen op de juiste manier, Mama doet het voor, geweldig.

Ze eten ondertussen vers vlees en alle 4 vier zijn ze dol op muizen. Ze spelen er niet eens mee maar beginnen gelijk te eten. Binnenkort komt er een verhuizing aan en dat zal wel even spannend zijn. We gaan met ons allen naar een ruimere woning waar de dieren van veel meer ruimte gebruik  kunnen maken. 

 

 

Jorn zoekt nog een gouden mandje.

Liefke verhuist naar België en de jongens Nolle en Doede gaan verhuizen naar de grote stad Amsterdam.